Over ons

Over ons - About us

De jeugd is de toekomst

De jeugd is de toekomst

Ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang zijn.

Ons team is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen. Wij zitten al 25 jaar in het vak. Dit betekent ook dat wij garantie geven op het geleverde werk betreft verzakkingen binnen een half jaar.

Wij werken volgens de vca normen.

stormschades snelle reperaties wij kunnen het u allemaal bieden Wij zouden graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.

Bij JHVE Bestrating helpen wij u niet alleen bij het ontwerpen en bouwen van uw droomtuin,

maar maken wij de weg er naartoe bovendien gemakkelijk en plezierig. We hebben zorgvuldig opgebouwde ervaring en kunnen u helpen bij iedere mogelijke wens als het gaat om de aanleg van uw tuin oprit riool of grondwerken. Wij helpen u bij het vinden van een geschikte ideeën met uw tuin tot en met de aanleg van de tuin! Onze uitstekende reputatie en lange lijst van tevreden klanten bewijzen ons superieur vakmanschap, ons aandacht voor detail en onze eerlijkheid en integriteit. Vraagt u gerust naar onze lijst met referenties.

Producten

We bieden een variatie aan producten die aansluit bij iedere smaak en ieder budget. Onze meest populaire producten staan hieronder vermeld. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over onze producten, aanbiedingen en andere opties.

Garantie

Wat is kwaliteit? Voor ons is dat het gebruik van goed materiaal, het inzetten van ervaren handen en nazorg. Ook als wij al lang en breed aan andere straten werken, kunt u ons altijd bellen. Mocht er iets verzakken of er ontstaan andere problemen, dan komen wij dat het eerste jaar kosteloos repareren*. Een unieke service, die getuigt van onze volharding om u de beste kwaliteit te bieden. *Deze garantieregeling geldt niet voor problemen die ontstaan als gevolg van natuurverschijnselen zoals harde regen

Leveranciers

tevens kunt u altijd een kijkje nemen bij onze leveranciers
Hout en Steenhandel Kortenhoef www.houtensteenhandelkortenhoef.nl

Sierbestrating Jonk Almere www.jonksierbestrating.nl

Wie zijn wij


Jan van Erp

Ben Beerman

Marleen van Erp